Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Μονο 138 οι ενστάσεις στην Πεντέλη !!!

Tρεις εβδομάδες μετά την ανάρτηση των χαρτών, oι αρχικές εκτιμήσεις που προέβλεπαν υποβολή χιλιάδων αντιρρήσεων, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Σύμφωνα με το "img.protothema.gr" μέχρι τις 10 Μαϊου, από τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος, προκύπτει ότι στην Πεντέλη υποβλήθηκαν 102 ενστάσεις και στη Νέα Πεντέλη μόνο 36 !!!
Ο Μαραθώνας έχει τα πρωτεία με 220 ενστάσεις
"Ακόμη και αυτές οι αντιρρήσεις όμως, επισημαίνει το δημοσίευμα, δεν έχουν οριστικοποιηθεί καθώς για περίπου τις μισές έχει συμπληρωθεί η σχετική φόρμα στο Internet, αλλά ακόμη δεν έχει υποβληθεί η αντίρρηση. Πιθανότατα να θέλουν να ξαναελέγξουν τα στοιχεία για να την υποβάλλουν, υποστηρίζουν από την Κτηματολόγιο ΑΕ".
Οι αριθμοί αυτοί, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό υπολείπονται σημαντικά από τις προβλέψεις, ξαφνιάζοντας τους πάντες . ..
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αντιρρήσεων η Κτηματολόγιο ΑΕ θα ομαδοποιήσει τις ενστάσεις και θα τις παραδώσει στις ειδικές επιτροπές που θα τις επιδικάσουν εντός τεσσάρων μηνών. Στη συνέχεια, τα νέα στοιχεία θα δοθούν στην Κτηματολόγιο, η οποία θα πρέπει να κάνει τις σχετικές διορθώσεις πάνω στους χάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου