Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τριάντα έξι 8μηνες & δέκα 2μηνες προσλήψεις !

Την πρόσληψη 36 εποχικών υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Πεντέλης. Θα επιλεγούν υπάλληλοι τεσσάρων ειδικοτήτων, των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Η κατάθεση των αιτήσεων εκπνέει στις 29 Μαΐου. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 25
ΔΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 2
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ 1
ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ 8
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις εργατών, πρέπει να διαθέτουν τα ελάχιστα τυπικά προσόντα. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρέπει να καταθέσουν μαζί με τις αιτήσεις τους και το απολυτήριο Λυκείου ή ΙΕΚ. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι ηλικίας 18 έως 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οδηγών πρέπει να καταθέσουν και την επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’ και Ε’ κατηγορίας. Υπενθυμίζεται ότι απορρίπτονται οι αιτήσεις όσων εργάστηκαν στο δημόσιο μέσα στο χρονικό διάστημα δώδεκα μηνών πριν τη λήξη προθεσμίας υποβολής υποψηφιότητας.
Η τελική επιλογή των επιτυχόντων, θα γίνει βάσει του συστήματος μοριοδότησης, όπου θα μετρήσουν σημαντικά και οι κοινωνικές ιδιότητες των υποψηφίων. Δηλαδή, ο χρόνος εμπειρίας, η ιδιότητα γονέα ή τέκνου μονογονεϊκής οικογένειας, η πολυτεκνία καθώς και ο αριθμός των ανηλίκων τέκνων.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση , είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Καλαμπόκη 2Α Μελίσσια, Τ.Κ. 15127, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού.
 Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2132050077.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου