Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στα σαλόνια της Δ' Εθνικής η Α.Ο.Μάρα !!!

«Χιτσκοκικό» φινάλε στον 2ο Ομιλο της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΑ
 Μέγας Αθλος των  Μελισσίων που ανεβαίνει  στην Δ' Εθνική
                για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1992-93

Την άνοδο  στην Δ' Εθνική πανηγυρίζει η ομαδάρα μας, επικρατώντας εκτός έδρας και της Αναγέννησης Πετρούπολης, με 3 - 1. Για να επιτευχθεί όμως αυτή η υπέρβαση, πρέπει να παραδεχθούμε ότι σημαντική ήταν και η συμβολή της ΑΕ Ηρακλείου. Η γειτονική ομάδα έκανε την ανατροπή στο παιχνίδι με την Διάνα και  με γκολ στο 84'  πέτυχε νίκη 2-1, η οποία αυτόματα οδήγησε τον  ΑΟΜ στην Δ΄ Εθνική. Σε περίπτωση που το παιγνίδι αυτό έληγε ισόπαλο, τότε η "ΜΠΑΡΤΣΑ" θα ήταν η ομάδα που θα έπαιρνε το εισιτήριο της ανόδου !!!  Η ομάδα του Αγιου Δημητρίου  συνετριψε την Αγία Ελεούσα με 5-1.
Η γιορτή έχει ήδη στηθεί στα Μελίσσια, ενώ το μόνο στενόχωρο για την ομάδα ήταν ο τραυματισμός του Θοδωρή Δανίκα, ο οποίος αρνήθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, καθώς ήθελε να πανηγυρίσει την άνοδο με τους συμπαίκτες του! Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει και η φιέστα ανόδου σε φιλικό με μεγάλο αντίπαλο.

 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: 14 Τέτα - 5' 72' Μπαδήμας, 63' Κικιδάκης
ΑΠΟΒΟΛΗ: 67' Παΐα
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τάσης, Μαστρογιάννης, Μπαζακούλας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μπόζιος, Βάσος, Νταής, Μπάρδας, Λαμπρόπουλος, Παπαδόπουλος (56' Πλακάς), Τέτα (70' Ντανάς Α.), Μαργαριτόπουλος, Ρεστόφ, Παΐα, Σούσουρας (79' Δημόπουλος).
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Τσαπαρής, Αντωνόπουλος Φ. (72' Τζελίλι), Μπούτας, Κικιδάκης, Νίκας, Νικόλα, Τσιούμπος, Μπαδήμας, Δανίκας (46' λ. τρ. Μπεκατώρος), Οικονομόπουλος (34' Πλεξίδας).



ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ/5-1
ΣΚΟΡΕΡ: 32', 54' Καστρίτης 37', 73' Ελευθεριαδης, 65' Κόκκαλης,- 85' Αθανασίου Ε.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτόπουλος Ν., Μπάγιας, Δημάκης
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κελαϊδίτης, Ρασιάς (46' Παπαοικονόμου), Μουρτογιάννης, Γεωργιάδης, Μπέλης, Τζέκο, Καλουδιώτης, Ελευθεριάδης, Καστρίτης, Κωνσταντινίδης (38' Κόκκαλης), Τιφούδης (60' Καμαρά).
ΕΛΕΟΥΣΑ: Μπαλωμένος, Παγουρτζής, Τοζακίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασίου Ε., Καναβός, Καρασμάνογλου, Μπαμπίκης, Αθανασίου Γ., Χαλιβελάκης, Χατζηβασιλείου.
Στο 47λο λεπτό ο Καράσμανογλου αποχώρησε από το γήπεδο και έτσι η “Αγία” συνέχισε με δέκα παίκτες

                                   ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: 20' Αγαλιανός-66' Σπυρόπουλος, 84' Καφετζής
ΔΟΚΑΡΙ: 60' Σπυρόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάμαρης, Δανέζης-Ντάλας
ΔΙΑΝΑ: Λύρος, Φραγκάκος (34' λ. τρ. Σουπιώνης), Λουτσάι, Καριτζής, Γιαννακόπουλος, Λούκας, Μιχάλης, Καραϊσκάκης, Αγαλιανός, Ματσάγγος (46' Δημάκης), Τσούλιας (77' Σάρρας)
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σταματίου, Κακαμπάκος, Καφετζής, Πετρίτσης, Ευθυμίου, Καουνάς (46' Διαμαντάκης), Γεωργουδάκης (67' Λαγός), Ντε Μπαρτόλο, Κουτσουδάκης (85' Παραστατίδης), Ανδρεάδης, Σπυρόπουλος.


"Νίκησε" στα χαρτιά τον ΑΟΜ, επιδιώκει και "χάρτινη" άνοδο !

Δεν έχουν το Θεό τους οι του ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου. Δεν φτάνει που κέρδισαν στα χαρτιά(3 - 0) τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟΜ, την ευνοϊκή διαιτησία που είχαν στα Μελίσσια για να ηττηθούν μόνο με 3 - 1, προκειμένου να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομαδάρα μας, τώρα - όπως πληροφορούμαστε από το "mpartsa.blogspot.com" - προτίθενται να καταθέσουν ένσταση για τον αγώνα  ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ, γιατί όπως ισχυρίζονται "στο 25΄ λεπτό του αγώνα η ομάδα της ΔΙΑΝΑ πραγματοποίησε μη κανονική αλλαγή εν γνώσει του προπονητή της  και σύσσωμης της Διοίκησης με πιθανό δόλο να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ της ομάδας της ΑΕ  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" (Λίγη τσίπα ρεεεεεεεεεεεεε)!!!
Υποστηρίζουν δε και καταγγέλουν, ότι στον εν λόγω αγώνα υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος και δυφήμιση του Αθλήματος!!!


2 Ηράκλειο              30      66     20-6-4     62-31     12-2-1     39-13      8-4-3       23-18
3 Αγιος Δημήτριος  30      66     21-3-6     57-29     14-0-1     30-5        7-3-5       27-24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου