Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΜΟΥΣΤΡΗΣ: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...

Η Τακτική της Διαστρέβλωσης συνεχίζεται...
Η "Πεντέλη Εν Δράσει", θύμα των εκ Μελισσίων στελεχών της, συνεχίζει τη φτηνή και χαμηλού επιπέδου αντιπολίτευση ,διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα για να σπιλώσει τους αντιπάλους της. Η αλήθεια έχει ως ακολούθως:
α. Προληπτική ιατρική στα σχολεία: Εφαρμοζόταν από την ΚΕΚΑ. Το διοικητικό της συμβούλιο παραμένει ακόμη και σήμερα χωρίς καμιά αλλαγή. Ουδέποτε δόθηκε οποιαδήποτε εντολή να διακοπεί το πρόγραμμα, το οποίο εφαρμόζεται με την έναρξη του σχολικού έτους, όπως θα γίνει και φέτος. Για πέρυσι δεν γνωρίζουμε τι έπραξε η προηγούμενη διοίκηση, με την οποία συνεργαζόταν ο κ. Χρυσικός.
β. Συμβαίνει σε πολλές Υπηρεσίες να υπάρχουν "εργαζόμενοι" με άγνωστο τρόπο πρόσληψης: Ή διορθώνονται τα πράγματα επειδή η "εργαζομένη" παρουσίασε , ξαφνικά, ένα από εκείνα τα “περίεργα χαρτάκια" που αφειδώς, απ΄ότι διαπιστώνεται,είχε μοιράσει η προηγούμενη πρόεδρος του ΔΣ και τα οποία ονόμαζε 'Συμβάσεις Αορίστου Χρόνου,Συμβάσεις Έργου, Βεβαιώσεις Εργασίας ...για τα οποία κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό πλην, ίσως, της συνδιοικούσης επί 3,5 χρόνια κ. Γιαννικάκη:
γ. Από έναν επικεφαλής συνδυασμού που, ουσιαστικά, διοίκησε ένα δήμο, θα περίμενε κανείς περισσότερη υπευθυνότητα που, αντί ν΄ αποδίδει εύσημα, όπως έκαναν αρκετοί διευθυντές σχολείων, για την άμεση παρέμβασή μου, όταν ενημερώθηκα, να διακόψω την αλλαγή της ονομασίας των σχολείων, να μου αποδίδεται μια πράξη στην οποία δεν είχα συμμετοχή.
δ. Η κ. Γιαννικάκη ξεχνά ότι επί τρία και πλέον χρόνια συνδιοικούσε το πολιτιστικό και ότι επί ενάμισι περίπου χρόνο ήταν συνεργός στην παράνομη διοίκηση του πολιτιστικού κέντρου, το οποίο λειτουργούσε χωρίς διοίκηση. Όσον αφορά στη δική μου τοποθέτηση στο πολιτιστικό δεν έγινε από καλή διάθεση του κ. Χρυσικού αλλά από ελάχιστη υποχώρηση της διοίκησης, η οποία, παρ΄ότι ήταν ή μειοψηφία, προσπαθούσε να διοικεί 'μ΄εμάς χωρίς εμάς' Και ο γράφων δεν ζήτησε να ορισθεί ως μέλος του ΔΣ αλλά προτάθηκε ως εναλλακτική λύση κοινής αποδοχής από τον τότε δήμαρχο, διότι δεν ήθελε το σύμβουλο που πρότεινε η "Κίνηση των 6".

ε. Είναι, τουλάχιστον, αστείο να προσπαθεί ο κ. Χρυσικός να εμφανισθεί ότι διαφοροποιήθηκε από την προηγούμενη διοίκηση. Διότι ναι μεν παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος αλλά αμέσως ανέλαβε αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, θέση που η διοίκηση δεν μπορούσε διαφορετικά να καλύψει, και ουδέποτε αποχώρησε από το συνδυασμό της "πλειοψηφίας".
Όσον δε αφορά στη δημοκρατικότητα μας, είναι άραγε δημοκρατικό ν΄αποχωρεί από μια συνεδρίαση που ο ίδιος χαρακτηρίζει νόμιμη και να εμποδίζει την πλειοψηφία του ΔΣ να λειτουργήσει:
Τελειώνοντας, ήθελα να ερωτήσω, είναι επιλήψιμο να θέλει κανείς έμμισθη θέση; αν ναι, γιατί και οι δυο είχαν έμμισθες θέσεις στην προηγούμενη διοίκηση, ο ένας ως αντιδήμαρχος με 1850€ το μήνα , καθαρά, ένατι των 350€, περίπου, που παίρνω εγώ:και της άμισθης υπηρεσίας μου στην προηγούμενη διοίκηση με ουσιαστικές αρμοδιότητες αντιδημάρχου, ως "Εντεταλμένου Συμβούλου" ή "Βοηθού Δήμάρχου": και της άλλης ως προέδρου του πολιτιστικού κέντρου:
Μήπως χάθηκε το αίσθημα της ντροπής και κατεβάζετε τόσο χαμηλά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης;
Ως Εδώ. Να Τελειώνουμε.

Παναγιώτης Μούστρης
    Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου