Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΟΜ

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης, μετά την μεγάλη νίκη του ΑΟΜ Μελισσίων επί της Αναγέννησης Πετρούπολης με 3-1 και την άνοδό της στη Δ’ Εθνική, επιβράβευσε την ποδοσφαιρική ομάδα, παραθέτοντας δείπνο προς τιμήν των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων της, την Τρίτη 17 Μαϊου το βράδυ. Ήθελε προσωπικά να συγχαρεί και να μιλήσει ξεχωριστά με κάθε έναν αθλητή, τον προπονητή και όλους τους παράγοντες της ομάδας .
Κατά την προσφώνηση του ο Δήμαρχος είπε: «Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί η πρώτη μου παρουσία εδώ σαν Δήμαρχος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, συμπίπτει με την άνοδο της ομάδας μας στην Δ΄ Εθνική.
Η μεγαλειώδης παρουσία σας στο γήπεδο, την περασμένη Κυριακή αντικατοπτρίζει τους κόπους και την αγωνία μιας ολόκληρης χρονιάς και επισφραγίστηκε μετά από χρόνια με την επιστροφή του ΑΟΜ στην Δ’ Εθνική. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας, αθλητές, προπονητές, διοίκηση και σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της ομάδας για ένα ολόκληρο χρόνο. Είμαστε κοντά σας, ο δρόμος είναι δυσκολότερος, αλλά με σκληρή προσπάθεια και oμαδικότητα σε κάθε αγώνα, θα περιμένουμε όλοι μας νέες νίκες και νέες συγκινήσεις. Στη ζωή τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται με αγώνες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου