Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

"Επιθετικότητα" για τα ... πανηγύρια !

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει πλέον η "επιθετικότητα" του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Η Πεντέλη στο Ύψος της"( Ντόρας;) κ. Μανώλη Γραφάκου,
ο οποίος σε ένα κρεσέντο εμπάθειας κατά του Δημάρχου, εξαπολύει οτιδήποτε ή οποιαδήποτε κατηγορία εκείνος θεωρεί ή εκτιμά ότι θα πλήξει τη σοβαρότητα, τη μετριοπάθεια και προπαντός την διάθεση και την εργατικότητα που δείχνει έμπρακτα ο κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης  να μπει επιτέλους μία τάξη στο νέο Δήμο ...
Οι υγειώς σκεπτόμενοι πολίτες όμως έχουν πάψει προ πολλού να δίνουν βάση στα λεγόμενα Γραφάκου. Δεν παρασύρονται από τους λεκτικούς επιθετικούς προσδιορισμούς του, διότι έχουν εντρυφήσει χρόνια τώρα στο "ποιόν", το "χαρακτήρα" και το "περιεχόμενο" του ανδρός, γνωρίζοντας σε τι αποσκοπεί αυτή η αντιπολιτευτική "γυμναστική"!
Αντιλαμβάνονται  επίσης εύκολα,
ότι το μπάχαλο που κληρονόμησε στο "Στρατηγό",
 ο "εκλεκτός" της "Θεάρεστης" Οικογένειας Μητσοτάκη, απαιτεί τεράστια προσπάθεια(ακόμα και θυσίες), προκειμένου η λειτουργία του νέου  Δήμου Πεντέλης - Μελισσίων, να βρει μία σωστή περπατησιά. 
"Πλανάται πλάνην οικτράν" επίσης ο κ. Μ. Γραφάκος, αν νομίζει πως  με όσα καταμαρτυρά στον κ. Στεργίου, ότι δηλαδή "φορτώνει χρέη στο νέο Δήμο, τα οποία αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ", θα μπεί ξανά στις καρδιές των Δημοτών. Δυστυχώς για εκείνον, το διαζύγιο που του έδωσαν φαίνεται να είναι οριστικό !
Δεν γνωρίζουμε και δεν παίρνουμε θέση, για το εάν - όπως ισχυρίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου, "σιγά – σιγά,  ο προεκλογικά «νοικοκύρης» δήμαρχος κ. Στεργίου αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο".
"Αποκαλύπτουμε" ποιος έδωσε τη
 "χρυσή συνταγή" στον Μ. Γραφάκο,
 να διαχειριστεί τα οικονομικά των
 Μελισσίων, με τα γνωστά
σε όλους μας αποτελέσματα
Ένα είναι βέβαιο: Το δικό του πρόσωπο αποκαλύφθηκε μεγαλοπρεπώς στην 4ετία που διοίκησε τα Μελίσσια. Από το 1ο έτος, υπενθυμίζουμε είχε απωλέσει την εμπιστοσύνη 6 δημοτικών του Συμβούλων, παρα ταυτα όμως, ως δημοκρατικός άνθρωπος που αρέσκεται να λέει ότι είναι, δεν επέδειξε την παραμικρή ευαισθησία και ευθιξία να μπει στον κόπο να υποβάλει αντρίκια την παραίτησή του ... για να μην βρίσκεται σε ένα διαρκές  τέλμα η πολύπαθη πόλη των  Μελισσίων. 
"Δέθηκε" στον Δημαρχιακό του Θώκο υπό την υψηλή προστασία ενός  "ανεκδιήγητου" Νόμου, του Νόμου Παυλόπουλου, με  συνέπειες δυσμενείς για την πόλη, τις οποίες καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει ο νυν Δήμαρχος κ. Δ. Στεργίου - Καψάλης.
Τέλος όσον αφορά ειρωνικούς χαρακτηρισμούς του τύπου, «Σπαρτιάτης» δήμαρχος, που "μετεκλογικά αρχίζει να δαπανά περίεργα και υπερβολικά ποσά, π.χ. 12.000 ευρώ σε εταιρία
security για φύλαξη 3 ημερών στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας" κ.λ.π, το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως εκφέρονται για να δημιουργήσουν ένα υποτυπώδες ανάχωμα, για να μην αποκαλυφθούν προσεχώς  "οι χρυσές σελίδες", τα έπη που έγραψε η "αφεντιά" του και η "παρεούλα" του, επί 4 συναπτά έτη στα δημοτικά πράγματα της πόλης των Μελισσίων. 
Ποδοσφαιρικά, λένε οι γνωρίζοντες πως "η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση". Για να έχει όμως αυτό το σύστημα ένα θετικό αποτέλεσμα,  η ομάδα επιβάλλεται να διαθέτει οπωσδήποτε ένα εξαιρετικό σέντερ φορ. «Η Πεντέλη στο Ύψος της», έχει έστω και ένα στέλεχος για να επιτύχει γκολ ... στην παράταξη της πλειοψηφίας;
Εκτός και άν "προσβλέπει" ή στηρίζεται στην ευνοϊκή μεταχείριση της "Διαιτησίας", προκειμένου να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα!
ΟΨΟΜΕΘΑ ...

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΥΕΘΡΙΑΣ ΛΟΓΟΥ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΜΕΡΙΑΚΑΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ 24 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΛΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΙΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΘΥΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΧΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή