Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Σώστε μια ζωή !!!

                 Πρόσκληση- Ενημέρωση Συμμετοχής
                στην Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου
                                                     ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ
                                    ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
                                                   ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Αγαπητέ συμπολίτη
Σας γνωρίζουμε ότι κάθε χρόνο ο Δήμος μας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία δύο φορές το χρόνο. Ήδη για το έτος 2011 η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία θα διενεργηθεί την 2.6.2011 ήμερα Πέμπτη και από ώρας 9:30π.μ έως 13:30μ.μ στο Δημαρχείο του Δήμου Πεντέλης Οδός Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια.
Όλοι γνωρίζουμε τη μεγάλη έλλειψη αίματος που έχουν οι σχετικές τράπεζες που λειτουργούν στη χώρα μας ( Νοσοκομείων κ.λπ.) . Πολλοί από εμάς ίσως να το έχουμε βιώσει σε κάποια δύσκολη ατομική ή οικογενειακή στιγμή.
Ο Δήμος μας διατηρεί τράπεζα αίματος με την εξαιρετική προσφορά των μέχρι τώρα εθελοντών αιμοδοτών και έτσι μπορεί να έρχεται αρωγός σε κάποιες δύσκολες ή εξαιρετικές περιπτώσεις συνανθρώπων μας.
Λίγο από το δικό μας αίμα, μπορεί να σώσει τη ζωή ενός συμπολίτη μας, ενός φίλου μας, ενός συγγενούς μας, την ίδια τη ζωή μας. Μπορεί να βοηθήσει στην αγωνία μας, για ανεύρεση έστω και μίας φιάλης αίματος, σε κάποια δύσκολη στιγμή μας.
Σκεφθείτε το.
Γίνετε αιμοδότης έστω και για πρώτη φορά, σε αυτή την αιμοδοσία.
Σώστε μια ζωή.
Ζήστε αυτή την εμπειρία και το συναίσθημα αυτής της ειδικά πολύτιμης προσφοράς.
Η διαδικασία διαρκεί πέντε λεπτά. Χαρίστε, λοιπόν πέντε λεπτά από τη ζωή σας για να σωθεί μία άλλη ζωή. Παρακαλούμε τους αιμοδότες μας να μας βοηθήσουν για άλλη μία φορά με την πολύτιμη συμμετοχή τους. Σας προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους να μας βοηθήσετε με τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια μας αύτη.
                                  Σας Ευχαριστούμε εκ των Προτέρων
                                                      Ο Πρόεδρος
                                                Γκατζόλης Παναγιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου