Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Καθαρισμός πάρκου στην Αγ. Μαρίνα

                                     ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ 
           ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ
Καθαρό περιβάλλον σημαίνει ποιότητα ζωής,
ενώ παράλληλα αποτελεί διαγενεακό δικαίωμα.
Χαρούμενοι, γελαστοί και με πολύ κέφι ήταν οι εθελοντές που ήρθαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη για τον καθαρισμό του πάρκου στην Αγ. Μαρίνα στα Μελίσσια. Στη μεγάλη παρέα μας πρωτοστάτησαν οι μικροί πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων. Την Κυριακή από τις 08.00 το πρωί απέδειξαν ότι μπορούν και πρέπει τα πάρκα να «επιστρέψουν» στις γειτονιές και τις κοινωνίες που τα έχουν ανάγκη και να αποτελέσουν χώρο αναψυχής και χαλάρωσης για τα παιδιά και τους μεγάλους.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου Καψάλης απένειμε σε όλους τους προσκόπους έπαινο για τη δράση τους και τους τόνισε ότι … « αισθάνομαι τυχερός που είσαστε κοντά μας σήμερα . Αυτή η πόλη είναι δική σας, θέλουμε και προσπαθούμε να είναι καθαρή και ασφαλής ώστε να απολαμβάνετε το παιγνίδι σας. Άρχισε ήδη η αντιπυρική περίοδος και όλοι οι πράσινοι χώροι πρέπει να είναι πεντακάθαροι, για να τους προστατεύσουμε από μια πιθανή φωτιά.
Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική και σας ευχαριστώ που μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, για να σας παραδώσουμε, όπως έχουμε υποχρέωση μια καλύτερη πόλη. Κάθε δεκαπέντε ημέρες θα συναντιόμαστε σε ένα άλλο πάρκο.»
Στην δράση αυτή μας συμπαραστάθηκαν με την ευγενική τους χορηγία οι επιχειρήσεις των Μελισσίων «Γρηγόρης –μικρογεύματα» που μας προσέφερε νερά και σάντουιτς, καθώς και ο «Φούρνος Λογοθετίδη» που μας προσέφερε κριτσίνια.
Η 3η εθελοντική δράση καθαρισμού πάρκων του Δήμου μας, θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 ( Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος), από ώρα 09.00 στην «Πηγή της Αφροδίτης» στην Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου