Τρίτη 10 Μαΐου 2011

M. ΓΡΑΦΑΚΟΣ: Αυτογελοιοποιείται ο Στεργίου !!!

Το άγχος του κ. Στεργίου να καλύψει, την ορατή πλέον και από τους δημότες, ανεπάρκειά του και αφού διαψεύστηκαν τα παπαγαλάκια του ότι ο Δήμος θα έμπαινε σε επιτήρηση, τον οδηγεί να εκδίδει ευτράπελα δελτία τύπου που τον γελοιοποιούν με τα οποία πανηγυρίζει για το γεγονός ότι, κατά τα λεγόμενά του, παραλίγο να τεθεί ο Δήμος μας σε επιτήρηση!!!
Φυσικά ένας και μόνο ο στόχος του. Ο Μανώλης Γραφάκος και η παράταξή του. Επί τέσσερεις μήνες ο κ. Στεργίου το μόνο που κάνει είναι αντιπολίτευση στην προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων. Η εμμονή του κ. Στεργίου αρχίζει και λαμβάνει πλέον ψυχιατρικά χαρακτηριστικά.
Εκτός του ότι ο κ. Στεργίου έχει πάρει διαζύγιο με τη συναίνεση, έχει πάρει διαζύγιο και με την αλήθεια.
Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε δεν κάνει:
Καμία αναφορά για τα 2,56 εκατ. ευρώ που θα επιβαρύνουν το νέο Δήμο Πεντέλης από τις άστοχες κινήσεις του που είχαν σαν αποτέλεσμα να απενταχθούν τρία έργα αποχέτευσης στον πρώην Δήμο Πεντέλης τα οποία είχε πληρώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ο κ. Στεργίου έβαλε και τους πολίτες να τα πληρώσουν!!! Τα χρήματα αυτά ο νέος Δήμος Πεντέλης θα κληθεί σύντομα να τα επιστρέψει.
Καμία αναφορά για τις αναλυτικές υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Πεντέλης που αρνείται εδώ και ένα μήνα να μας δώσει, γιατί γνωρίζει ότι έχει κρύψει υποχρεώσεις σε προμηθευτές στέλνοντας ελλιπή στοιχεία στον ορκωτό ελεγκτή και στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Καμία αναφορά για τις οφειλές της πολιτείας προς τον πρώην Δήμο Μελισσίων που ανέρχονται σε 3,8 εκατ. ευρώ στις 31/12/2010.
Καμία αναφορά για το πότε δημιουργήθηκαν οι υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Μελισσίων.
Όπως όλα τα αντιδημοκρατικά και φασιστικά καθεστώτα, έτσι και το καθεστώς Στεργίου χρησιμοποιεί ως βασικό του μέσο την προπαγάνδα και το ψέμα ακολουθώντας το δόγμα: «Ρίξε λάσπη (στο Γραφάκο που τον φοβόμαστε) και κάτι θα μείνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου