Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ανανέωσε την ιστοσελίδα του ο "manolisgrafakos"

Πρόκειται για την http://www.manolisgrafakos.gr. Στη σελίδα αυτή ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τις θέσεις, τις προτεραιότητες και τις δράσεις του συνδυασμού.
Παράλληλα έχει τη δυνατότητα να αντλεί πληροφορίες καθημερινά για τη δραστηριότητα του Συνδυασμού και να επικοινωνεί με τα στελέχη του εφόσον το επιθυμεί, για μία σειρά από θέματα και τομείς δράσης (Κοινωνική Πολιτική, Παιδεία, Αθλητισμός & Νεολαία, Πολιτισμός, Περιβάλλον & Καθαριότητα, Πολεοδομικά - Τεχνικά – Κυκλοφορία, Εξυπηρέτηση του πολίτη, Πεντελικό Βουνό).
Η ιστοσελίδα τέλος, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να στέλνουν τις προτάσεις τους και τα σχόλιά τους για τα θέματα που τους απασχολούν, καθώς και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των δράσεων του συνδυασμού.
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού Μανώλης Γραφάκος δήλωσε σχετικά:
«Στην εποχή μας που οι νέες τεχνολογίες συμβάλλουν σημαντικά στην πληροφόρηση και στη διαμόρφωση των νέων δεδομένων, θεωρούμε ότι η διαδραστική επικοινωνία με τους δημότες, είναι ιδιαίτερα σημαντική και βοηθάει το έργο μας. Η νέα μας Ιστοσελίδα βάζει την επικοινωνία μας με τους δημότες σε νέα βάση, που θέτει ως στόχο την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας, για την ενδυνάμωση της δημοκρατίας και την αποτελεσματικότερη ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας. Ούτως ή άλλως ο Συνδυασμός μας βρίσκεται συνεχώς στην πρωτοπορία των σύγχρονων εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας και της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με στόχο να παρέχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση στους πολίτες για όλα τα θέματα που τους απασχολούν».
Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής κίνησης
«Η Πεντέλη στο Ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου