Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Επιτυχημένη η 2η έκθεση Μοντελισμού

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων (2002-2012), ολοκληρώθηκε με επιτυχία ακόμα μία εκδήλωση:
Η 2η Έκθεση Στατικού Μοντελισμού η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16-18 Μαρτίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
Ευχάριστη έκπληξη ήταν τα εκθέματα για το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, ο οποίος βλέποντας την έκθεση, βρέθηκε στο οικείο περιβάλλον του, σε δεκάδες μοντέλα αρμάτων μάχης μεταξύ άλλων, τα οποία υπηρέτησε για 30 χρόνια ως αξιωματικός του Όπλου των Τεθωρακισμένων. Εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια και ενθουσιασμό τα συστήματα λειτουργίας τους, τις τεχνικές τους και την ιστορία τους αναφέροντας: "Σας συγχαίρω! Παρουσιάζοντας και πολεμικά όπλα, αναδεικνύουμε την Ειρήνη ως επιβαλλόμενη Αξία για τη ζωή".

Με τη σειρά του ο αρχηγός των Αεροπροσκόπων κ. Μπόγδανος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη βοήθειά του στο έργο τους.
Μαζί με το Δήμαρχο στην απονομή βραβείων για τα καλύτερα εκθέματα, παραυρέθησαν από το Δήμο, ο Αντιδήμαρχος Πεντέλης κ. Ελευθέριος Κοντουλάκος, η Δημ. Σύμβουλος-Πρόεδρος Β’βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Άντα Μπούσουλα και η Τοπική Σύμβουλος Μελισσίων κ. Εύη Ευαγγελίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου