Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Επιτέλους νίκη ξανά για τον ΑΟΜ

Η αλλαγή προπονητή έκανε καλό στην ομάδα μας η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από αρκετές αγωνιστικές & μάλιστα εκτός έδρας! Υπό τις οδηγίες του Δήμου Κάβουρα και ανανεωμένη ψυχολογία, ο ΑΟΜ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος να "καθαρίσει" το ματς από το Α΄  ημίχρονο και το κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 
Μόλις στο 9΄  ο Ταβλαδωράκης έκανε το 1-0 ... Η Κως είχε την ευκαιρία να φέρει το παιγνίδι στα ίσα, αλλά το σουτ του Σιώμου στο 11΄ κατέληξε στο δοκάρι.
Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, ο Πατσιαβούρας έκανε το 2-0 και παρότι από το 72΄ λόγω  αποβολής του Αντωνόπουλου, ο ΑΟΜ αγωνίζονταν με 10 παίκτες, η Κως δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης,Τσάτσας (70' Πης), Ιωαννίδης, Χατζηαντωνίου, Αχμέτ, Μπιρμπίλης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Βάσης (67' Παρασκευάς), Οικονόμου, Σιώμος
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Αντωνόπουλος, Κοκότης, Ιωσήπου, Τζανετέας, Κωνσταντόπουλος, Πατσιαβούρας (79' Πλεξίδας), Μποτωνάκης, Ατσάλης (56' Νικόλα), Ρήγας (88' Κουλούρης), Ταβλαδωράκης.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση 
 στο ματς της Α.Ε Κω απέναντι στα Μελίσσια μέσω του "www.giafkasports.gr"

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(πατήστε για να τη δείτε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου