Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στο Δ.Σ του Σ.Π.Α.Π

Εννέα θέματα - με κυριότερο εκείνο της εγκατάστασης φωτοβολταϊκού πάρκου στην Πεντέλη από την Αρχιεπισκοπή - περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου των μελών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), η οποία θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 16 Μαρτίου  στη 1:00 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Αμαρουσίου(Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Δημητρίου Μόσχα).
Θα συζητηθούν & θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Περαιτέρω ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π., με αφορμή την ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και σχετικών αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων - Μελών για την εγκατάστασηφωτοβολταϊκού πάρκου στην Πεντέλη από την Αρχιεπισκοπή. Κάλεσμα συμμετοχήςτων Δημάρχων των Δήμων – Μελών του Σ.Π.Α.Π. ή των εκπροσώπων τους, καθώςκαι της Συντονιστικής Επιτροπής κατά των Φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό.
2. Ενημέρωση των Μελών του Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π. για τις ενέργειες του Σ.Π.Α.Π., αναφορικά με τις αποκαλύψεις του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ για τις δολιοφθορές με εμπρησμούς δασών κατά της Ελλάδας και σχετικών απαντήσεων από τους αρμόδιους φορείς. Λήψη απόφασης για περαιτέρω ενέργειες από το Δ.Σ. του Σ.Π.Α.Π.
3. Τροποποίηση της υπ’ αρ. 9/2011 Απόφασης του Δ.Σ. περί ορισμού Συντονιστή και του Αναπληρωτή του.

4. Έγκριση ή μη αντικατάστασης μελών των Επιτροπών Προμηθειών (Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α.) τουΣ.Π.Α.Π.
5. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 28/2011 Απόφασης του Δ.Σ., αναφορικά με την έγκριση ή μη πρόσθετων παροχών και εξοπλισμού από την εταιρεία «Αττική ΒιομηχανίαΟχημάτων και Μηχανημάτων Α.Β.Ε.Τ.Ε.» (ABO DEMAN Α.Β.Ε.Ε.), για το όχημα - δωρεά της Cosmote στον Σ.Π.Α.Π.
6. Έγκριση ή μη προσφοράς δενδρυλλίων από τον Σ.Π.Α.Π. σε δράσεις δενδροφύτευσης - αναδάσωσης του Δήμου Παλλήνης.
7. Έγκριση ή μη της συμμετοχής του Σ.Π.Α.Π. στην 58η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.
8. Έγκριση ή μη οδήγησης των οχημάτων του Σ.Π.Α.Π. από εθελοντές του Συνδέσμου.
9. Έγκριση ή μη κατάθεσης στεφάνου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου