Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Σήμερα κρίνεται η τύχη της "ν"τροπολογίας

"Πιάνουν τόπο" οι πιέσεις της Συντονιστικής & του ΣΠΑΠ 
Έρχονται οι πρώτες θετικές ενδείξεις από τη μεθοδική και αγωνιστική προσπάθεια της συντονιστικής επιτροπής. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σκέφτονται να αποσύρουν την τροπολογία που επιτρέπει στην εκκλησία να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό πάρκο στο Πεντελικό. Σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου κρίνεται η τύχη της τροπολογίας.
Ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. στη Ναυτική Βάση (Λεωφ. Πεντέλης και Αναπαύσεως)
Ενημερώνουμε ότι εχθές Τετάρτη 21 Μαρτίου συνεχίστηκε η δράση της συντονιστικής επιτροπής που μετέχει ενεργά και ο συνδυασμός μας, που στοχεύει στην απόσυρση της τροπολογίας που κατέθεσαν στη Βουλή ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την οποία επιτρέπουν στην Εκκλησία της Ελλάδος να δημιουργήσει φωτοβολταϊκό πάρκο στο Πεντελικό έκτασης 3,500 στεμμάτων σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί προστατευόμενος και αναδασωτέος.
Αρχικά μέλη της συντονιστικής επιτροπής έκαναν παρεμβάσεις στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και στο κρατικό ραδιόφωνο.
Στη συνέχεια αντιπροσωπεία της επιτροπής πήγε στη Βουλή όπου είχε συνάντηση με την Αντιπρόεδρο Ροδούλα Ζήση, τους εισηγητές των κομμάτων επί του νομοσχεδίου, καθώς και με πάρα πολλούς Βουλευτές τους οποίους και ενημέρωσε γραπτά.

Φαίνεται ότι οι πιέσεις και οι τεκμηριωμένες απόψεις που καταθέτει η επιτροπή μας, σε συνδυασμό με τις πιέσεις του ΣΠΑΠ πιάνουν τόπο. Οι πιθανότητες απόσυρσης της τροπολογίας από τον υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου πλέον είναι πάρα πολλές.
Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και σήμερα στη Βουλή από τα μέλη της επιτροπής μας. Η σημερινή μέρα είναι η κρίσιμη μέρα όπου η τροπολογία ή θα γίνει δεκτή ή θα αποσυρθεί.
Σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 5.30 μ.μ. να ενισχύσουμε όλοι με την παρουσία μας τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνει η συντονιστική επιτροπή στη Ναυτική Βάση.
Να δυναμώσουμε τη φωνή μας απαιτώντας την απόσυρση της τροπολογίας.
Σημειώνουμε ότι την ώρα που τα έξι μέλη της επιτροπής έδιναν τη μάχη στη Βουλή, ο κ. Στεργίου, που απουσιάζει μόνιμα από τον αγώνα εξυπηρετώντας τα σχέδια για την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών, έδινε διάλεξη για το πώς η πατάτα φτάνει από τον παραγωγό στον καταναλωτή….

                                            ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                                   Κατά των φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου