Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων

Με αφορμή την έναρξη εργασιών του έργου «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Λ. ΒΥΡΩΝΑ κλπ», που εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο μας, σας ενημερώνουμε ότι στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων θα κατασκευασθεί αγωγός ομβρίων υδάτων στο τμήμα της οδού Δουκ. Πλακεντίας, από τη διασταύρωση με την οδό Πάρου, έως την γέφυρα «Πέντε Καμάρες»
Στο παραπάνω τμήμα θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τη Δευτέρα 12/3/2012 έως και την Παρασκευή 30/3/2012 και συγκεκριμένα θα υπάρξουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων:
1) Τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της οδού Κέας με κατεύθυνση την Αν. Παπανδρέου θα παρακάμπτονται δεξιά στην οδό Θάσου, αριστερά στην οδό Μαρίας Λούη και Δεξιά στην οδό Κυθήρων. Εναλλακτικά θα μπορούν να ακολουθούν την διαδρομή δεξιά Δ. Πλακεντίας, δεξιά Κύθνου, αριστερά Μυκηνών.
2) Τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της οδού Θήρας με κατεύθυνση την οδό Δ.Πλακεντίας θα παρακάμπτονται στην οδό Ζ. Πηγής, δεξιά στην Λ. Δημοκρατίας, δεξιά στην οδό Κονίτσης-Τήνου.
3) Όταν οι εργασίες εκτελούνται στο τμήμα της Δουκ.Πλακεντίας που ευρίσκεται μεταξύ των οδών Νάξου και Πάρου τα οχήματα τα οποία κινούνται επί της οδού Πάρου με κατεύθυνση την οδό Θάσου θα παρακάμπτονται αριστερά στην οδό Δουκ.Πλακεντίας , αριστερά στην οδό Ανδρου, αριστερά στην οδό Τήνου , αριστερά στην οδό Νάξου και δεξιά στην γέφυρα «Πέντε Καμάρες» .
4) Προσωρινά η οδός Θάσου από την οδό Δουκ. Πλακεντίας έως Σίφνου θα έχει αντίστροφη πορεία από αυτήν που υπάρχει.
5) Θα τοποθετηθούν στις διασταυρώσεις των οδών Θήρας – Ζ. Πηγής και Θάσου – Λ. Πεντέλης ενημερωτικές πινακίδες που θα ειδοποιούν για την εκτέλεση εργασιών στην οδό Δ. Πλακεντίας (Γέφυρα «Πέντε Καμάρες») .
Ο Δήμος ζητά την κατανόηση σας για τυχόν ταλαιπωρία σας και σας δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να περιορίσει την όχληση και τον χρόνο των εργασιών για την υλοποίηση του έργου.

                                                ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

                                    Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
                          Ταχ. Δ/νση: Καλαμβόκη 2α 151 27 Μελίσσια
                               Τηλ: 213 20 50 000 Fax: 210 80 40 438
                                 Πληροφορίες : A. ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου