Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εθελοντικά Φροντιστηριακά Μαθήματα

          Αλλη μία αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δήμου Πεντέλης 
Στην οργάνωση εθελοντικού φροντιστηρίου  προτίθεται να προχωρήσει ο Δήμος Πεντέλης. Αυτό προκύπτει από έγγραφο που απέστειλε η αρμόδια Διεύθυνση του Δήμου στον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Β/Βαθμιας Σχολ. Επιτροπής. Δ. Πεντέλης, το οποίο  κοινοποιήθηκε επίσης στην Περιφερειακή Δ/ση Α/Βαθιάς & Β/Βαθιάς Εκπ/σης Αττικής(Μεσογείων 448 - Τ.Κ. 15342 - Αγ. Παρασκευή) και στους Δ/ντες Γυμνασίων - Λυκείων των τριών πόλεων του Δήμου μας:
1. Έχοντας υπόψη τις επικείμενες Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η κοινωνία μας , με συνέπεια οι περισσότερες οικογένειες να αδυνατούν να παράσχουν την απαραίτητη επιμορφωτική υποστήριξη στα παιδιά τους, θεωρούμε σκόπιμο την οργάνωση εθελοντικού φροντιστηρίου υποστήριξης των παιδιών που θα είναι υποψήφια για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και επιθυμούν να συμμετάσχουν.
2. Παρακαλούμε, για το σκοπό αυτό να μας αποστείλετε εντός 10ημέρου από λήψεως, πίνακα καθηγητών που επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για φροντιστηριακά μαθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου