Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κ.Δ.Α.Π «Σχολείο Σαββάτου»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου για τη διευκόλυνση των εργαζομένων γονέων, αποφασίστηκε η ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Σχολείο Σαββάτου» το οποίο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Α’ Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
Τα παιδιά νηπιακής ηλικίας θα απασχολούνται κάθε Σάββατο από τις 9π.μ. μέχρι 3μ.μ. ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζομένους γονείς τους να ασχολούνται απερίσπαστοι με την επιμέλεια των οικογενειακών τους υποθέσεων.
Το σχολείο αυτό λειτούργησε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2012 με 33 νήπια, αναμένεται δε προσεχώς ο αριθμός τους να ξεπεράσει τα 60 παιδιά και αργότερα πολύ περισσότερα.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να αναλαμβάνει κι άλλες πρωτοποριακές και καινοτόμες πρωτοβουλίες, προκειμένου να φανεί χρήσιμος στους μεγάλους και μικρούς δημότες του.
Το πρόγραμμα απασχόλησης περιλαμβάνει διδασκαλία ξένων γλωσσών, παιχνίδι, θεατρικά δρώμενα, ζωγραφική κι άλλες συναφείς δημιουργικές δράσεις. Στην διάρκειά του προσφέρονται χυμοί και ελαφρά σάντουιτς.
Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα:
1) 210 - 80 32 722
2) 210 - 80 40 603
3) 213 - 20 50 092

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου