Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πριβέ παρέλαση για τους κ.κ. Karl Παπούλια, Λ. ΠαπαΔήμ(ι)ο & Δ. Αbraham-όπουλο

 Κρατήθηκε μακριά ο λαός με πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας!

Λιγότερο από 40 λεπτά διήρκησε η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα για τον εορτασμό της Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Στην παρέλαση έλαβαν μέρος μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς η οικονομική κρίση καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την μετακίνηση μηχανοκίνητων οχημάτων. Το Κέντρο της Αθήνας θύμιζε κάστρο σε πολιορκούμενη πόλη. 
Για πρώτη φορά δόθηκαν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις στους δημοσιογράφους προκειμένου να πλησιάσουν στο σημείο, καθώς για όλους τους υπόλοιπους πολίτες η στρατιωτική παρέλαση ήταν απαγορευμένος χώρος.
Κατά μήκος της παρέλασης αναπτύχθηκαν αστυνομικές δυνάμεις,  έχοντας στη διάθεσή τους όλα τα μέσα, δηλαδή δακρυγόνα, κλομπ και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
H εικόνα ήταν τελείως διαφορετική σε σχέση με άλλες χρονιές...Οι εκπρόσωποι ωστόσο της ΕΥΡΩκατοχής κ.κ. KARL Παπούλιας, Λ.  ΠαπαΔήμ(ι)ος & Δ. ABRAHAΜόπουλος φαίνεται ότι την απήλαυσαν και με το παραπάνω!!!
Ο δοτός πρωθυπουργός απεφάνθη: «Ηταν μία θαυμάσια, εντυπωσιακή παρέλαση με την οποία τιμήσαμε τους ήρωες του 1821, οι οποίοι με γενναιότητα, αυτοθυσία και πίστη μας έδωσαν την ελευθερία μας. Οι αξίες, τα ιδανικά και οι πράξεις τους δίνουν το παράδειγμα, δείχνουν το δρόμο με τον οποίο μπορούμε να κερδίσουμε τη σημερινή μάχη για την ανόρθωση της οικονομίας. Πιστεύω ότι με αποφασιστικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη θα το κατορθώσουμε»!



Ο παρ΄ ολίγον πρωθυπουργός
& ο ολίγον πρωθυπουργός
O υπουργός "Εθνικής" Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, την ώρα που οι Τουρκικές φρεγάτες αρμένιζαν όλο το ΑΙΓΑΙΟ,  "τραγουδούσε" πως οι «Οι εθνικές επέτειοι επικαιροποιούν διαχρονικά υψηλά νοήματα και φέρνουν τις δικές μας γενιές προ των δικών τους ευθυνών. Παρακολουθήσαμε μια εντυπωσιακή παρέλαση, μια από τις καλύτερες που έγιναν ποτέ. Είμαστε πολύ συγκινημένοι ετούτη τη ώρα, που η πολιτική τάξη της χώρας στέλνει τα δικά της μηνύματα από την Ιστορία. Μας θέλει όλους ενωμένους, μπροστά στην κρίσιμη αυτή στιγμή. Να ξεπεράσουμε την κρίση, να την αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε πάλι με αισιοδοξία το μέλλον. Αυτό είναι το μήνυμα που μας στέλνει η Ιστορία μας, αυτό πρέπει να μεταφράσουμε και εμείς σε πράξεις"!
"ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ" ενεφανίσθη ο "αντιστασιακός"(από τα 12 χρόνια του) πρόεδρος της ΔΝΤκρατίας ΚΑΡΟΛΟΣ ο οποίος είπε και ελάλησε:"Δεν θα λυγίσουμε! Με ομόνοια και σύμπνοια θα κερδίσουμε για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού".

Τέλος ο Ψυχαρο-καρπός της συγ-κυβέρνησης κ. Παντελής Καψής σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την διεξαγωγή των παρελάσεων υπό αστυνομικό κλοιό, απάντησε με το ευφυές ερώτημα: "Μπορούσε να γίνει παρέλαση χωρίς τα αστυνομικά μέτρα, χωρίς αυτή την περιφρούρηση; Ούτε οι μαθητικές παρελάσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς αυτά τα μέτρα"!!!
Σε ότι αφορά το αν υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ πολιτικής τάξης και πολιτών, ο αδελφός του Μανώλη MEGAKΑΨΗ, αρκέστηκε να πεί: "Αυτά τα θεωρώ εγώ προσχήματα"... Οι πολίτες θα εκφραστούν στις εκλογές οι οποίες θα γίνουν "ή 29 Απριλίου ή 6 Μαϊου.."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου