Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Αύριο στις 8:30 π.μ, η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ(15) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της 19ης Τακτικής Συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής» που θα διεξαχθεί, αύριο Tρίτη 19 Νοεμβρίου στις 8:30 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθ. 75 του Ν. 3852/7-6-2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Θα συζητηθούν & θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Παροχή Ειδικής Πληρεξουσιότητας της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πεντέλης ως προς την αίτηση της Όλγας Ασπρογέρακα.
2. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της αγωγής της Φωτεινής Γαλάνη κατά του Δήμου Πεντέλης.
3. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της αγωγής της Ευρυδίκης Μαυρόγιαννη κατά του Δήμου Πεντέλης.

4. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιον του Αρείου Πάγου, κατά την εκδίκαση της αίτησης αναίρεσης που άσκησε ο Δήμος Πεντέλης κατά των Στ. Αχλάδη και λοιπών και κατά της υπ' αριθμ. 6274/12 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμ. Εφέσεων).
5. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της αγωγής των «Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία Γενικών Ασφαλειών Η ΕΘΝΙΚΗ» και Χαράλαμπου Μπρισκόλα κατά του Δήμου Μελισσίων, πλέον Δήμoυ Πεντέλης.
6. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιον του Ε’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κατά τη συζήτηση της Έφεσης που κατέθεσε η εταιρεία «ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά του Δήμου Πεντέλης και κατά της υπ’ αριθμ. 509/2011 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.
7. Eγκριση ανάθεσης εκπροσώπησης του Δήμου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της αγωγής των Μαρίνας Στέλλα, Βασιλικής Τσουκνίδα και λοιπών κατά του Δήμου Πεντέλης και κατά της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού του πρώην Δήμου Μελισσίων, ήδη Δήμου Πεντέλης.
8. Εγκριση Πρακτικών επιτροπής διενέργειας του ανοιχτού μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών καθαριότητας, σάκων απορριμμάτων και απορρυπαντικού πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων έτους 2013 του Δήμου Πεντέλης και των Ν.Π.Δ.Δ. αυτού, και κατακύρωση αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.
9. Εγκριση Πρακτικών επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκμίσθωση χώρου επιφανείας 861,50 τ.μ. για τη λειτουργία παιδότοπου στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης, και κατακύρωση του αποτελέσματος του πλειοδοτικού διαγωνισμού.
10. Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης έτους 2013.
11. Έγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013 που αφορούν σε δαπάνες και έργα.
12. Εγκριση πίνακα αμοιβών – δαπανών της δικηγόρου Κωτούλια Γεωργίας.
13. Εγκριση πίνακα αμοιβών – δαπανών της δικηγόρου Φετάνη Δάφνης.
14. Απόδοση εντάλματος προπληρωμής για την πραγματοποίηση ετήσιου ελέγχου ΚΤΕΟ οχημάτων του Δήμου και απαλλαγή υπολόγου υπαλλήλου.
15. Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για τη νομική υποστήριξη του Δημάρχου Πεντέλης και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου