Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Η γιορτή των καλαθοσφαιριστών της Α.Ε.Πεντέλης

Στην τελετή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας της  Αθλητικής Ένωσης Πεντέλης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης
Η γιορτή των καλαθοσφαιριστών Πεντέλης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Πεντέλης  σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, παρουσία της Δημοτικής Αρχής και των αθλητών, οι οποίοι κατά γενική ομολογία αποτελούν την πλέον οργανωμένη ομάδα στην Αττική και μάλιστα σε επαγγελματικά πρότυπα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χαρτοματζίδης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Πεντέλης για την  ουσιαστική συμπαράστασή του στις προσπάθειες  του Συλλόγου, δίνοντας λύση   στα προβλήματα της καθημερινότητας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην καταλυτική συμβολή του Δημάρχου  στη λύση δυο χρόνιων προβλημάτων του κλειστού γυμναστηρίου.
Το πρώτο είναι η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με άλλα σύγχρονης τεχνολογίας και η αναβάθμιση του φωτισμού. Το δεύτερο και σημαντικότερο, η εξασφάλιση πίστωσης  155.000€ για την αλλαγή του παρκέ  με νέο προδιαγραφών FIBA.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης  στο χαιρετισμό του ευχήθηκε υγεία και προκοπή στους αθλητές, και  τόνισε ότι ο αθλητισμός για τους νέους αποτελεί μέσο διαπαιδαγώγησης και διαμόρφωσης χαρακτήρα. Πρεσβεύει μια παγκόσμια κοινωνία που αναγνωρίζει το δίκιο και το τίμιο με Αρχές και Αξίες, μια κοινωνία που αρμόζει να ζήσουν  και να αναπτυχθούν τα παιδιά μας. Τους την οφείλουμε. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μαζί με το Δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, ο Επικεφαλής της Ανθρώπινης Πολιτείας κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγιώτης Μούστρης, Αποστολόπουλος Θεόδωρος, Μπούσουλα Άντα, Μπούρας Βασίλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κοντουλάκος Λευτέρης, Καβουρίδης  Αντώνης, Κωστόπουλος Βασίλης, οι τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γκολετσόπουλος Χρήστος, Οικονομίδης Νίκος και Εύη Ευαγγελίου,  εκπρόσωποι  συλλόγων, γονείς και φίλοι   των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου