Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Λεωνίδας Λάζος:«Θα κάνω Δημοσίως χαρακίρι εάν δεν ... παραπεμφθεί ο Δ. Στεργίου για 5 κακουργήματα»!

Ποινική δίωξη για τον «Δήμαρχο της ... καρδιά σας»!
Ξκίνησε & επίσημα πλέον η προεκλογική περίοδος και όπως ήταν αναμενόμενο ο πόλεμος μεταξύ των υποψηφίων αρχισε αργά - αργά αλλά με σταθερά βήματα να φουντώνει... κυρίως μέσω των τηλεοπτικών συχνοτήτων, των εφημερίδων και του Διαδικτύου.
Ηδη έχω δει να παρελαύνουν τον Μ. Γραφάκο από το «ΚΟΝΤΡΑ TV» & τον συνάδελφο Γ. Παπαγιάννη(που ποτέ δεν αποχωρίζεται το «φωτοστέφανο αξιοπιστίας») και  διαβιεί εις Πεντέλην(ο σχωρεμένος πατέρας του ήταν όπως & ο Γραφάκος - εντελώς τυχαία -  εκλεκτός της «ΑΓΙΑΣ» ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), τον Αντώνη Φειδοπιάστη από το «Blue Sky» και τον κ. Στεργίου από διάφορα άλλα τηλεοπτικά τραπεζάκια... 
Μόνο ο Τασος Καρατζής ... απέχει  ή δεν τον καλούν(γιατί;), τα «ελεύθερα» κανάλια!!!
Aυτό που έκανε πάντως κάπως πρόωρα την πολιτική «ΣΠΙΘΑ»(όχι του Μίκη Θεοδωράκη), να φουντώσει και να γίνει οσονούπω ανεξέλεγκτη φωτιά, είναι ένα κεόιμενο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Θέμου Αναστασιάδη(του Τρύπα - έτσι τον αποκαλούσε ο Ν. Αλέφαντος από τη στήλη που είχε κάποτε στο οπισθόφυλλο της Ελευθεροτυπίας), που είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή 7 Μαρτίου, στο οποίο γίνεται λόγος περί άσκησης ποινικής δίωξης κατά του δημάρχου Πεντέλης - Μελισσίων κ. Δημητρίου Στεργίου - Καψάλη... από την  Εισαγγελία Εφετών!
Επικαλούμενη η εφημερίδα(βασικός μέτοχος της οποίας είναι ο Εβραϊκης καταγωγής Βίκτωρ Ρέστης που ως γνωστόν αποφυλακίστηκε  αρχές Δεκεμβρίου μετά από 4μηνο εγκλεισμό εις τας φυλακάς Κορυδαλλού για το σκάνδαλο της FB Bank καθώς επίσης - όπως αναφέρουν κάποια BLOG -  και ο επιχειρηματίας εισαγωγής & εξαγωγής όπλων Αναστ. Πάλλης - στο σπίτι του οποίου η Αστυνομία ανακαλυψε πρόσφατα δεκάδες Ναζιστικά εμβλήματα), έγγραφο της Εισαγγελία Εφετών με ημερομηνία 5 Ιανουαρίου, ισχυρίζεται ότι «η αιτία ποινικής δίωξης είναι η ψευδής βεβαίωση που...ο Δήμαρχός μας παρείχε στην κουνιάδα του, ότι εργάστηκε με σχέση ιδιωτικής εργασίας ως διοικητική υπάλληλος στον Δήμο για χρονικό διάστημα 72 μηνών, με στόχο την πριμοδότησή της για την πλήρωση της μοναδικής προκυρειχθείσας θέσης προσωπικού του ίδιου Δήμου. 
Ηταν τέτοια η παρανομία, υπογραμμίζει η εφημερίδα, ώστε η εν λόγω συγγενής του δημάρχου ...
ενώ είχε εργαστεί ως διοικητική υπάλληλος μονάχα για 40 ημέρες, πριμοδοτήθηκε με 186 μονάδες εις βάρος άλλων συνυποψηφίων της. Μάλιστα, η πραγματική προϋπηρεσία της συγγενούς του εγκαλούμενου δημάρχου δεν αφορούσε διοικητική θέση, αλλά αυτήν της καθαρίστριας»! 
Ο κ. Στεργίου, προσθέτει το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»,  διώκεται πλέον ποινικά για τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης, της άμεσης συνέργειας σε απάτη, της ηθικής αυτουργίας κ.ά.
«Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ...» ήρθε ένα ιστολόγιο το «www.nobile.gr»(πριν από λίγο καιρό αναρτήσαμε συνέντευξη που είχε πάρει από τον κ. Στεργίου), να διαδραματίσει ρόλο συνηγόρου του Δημάρχου!!!
Ανάρτησε λοιπόν κείμενο με τίτλο «Φωνάζει ο κλέφτης: Νέα επίθεση λάσπης κατά του κ. Στεργίου»,
όπου επικαλούμενο αξιόπιστες πληροφορίες, υποστηρίζει με σθένος ότι ο δήμαρχος Πεντέλης έχει ήδη κριθεί γι’ αυτή την υπόθεση και δεν έχει βρεθεί κανένα σοβαρό στοιχείο που να τεκμηριώνει πιθανή ενοχή του.
Δεν κρύβει βέβαια και την αδυναμία που τρέφει στον τωρινό Δήμαρχο, τοποθετούμενο ως εξής:

«Μέσα από τέτοιου είδους δημοσιεύματα γίνεται αντιληπτό ότι κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους εν όψει της θριαμβευτικής, νέας νίκης του Δημήτρη Στεργίου που δεν γίνεται να αποτραπεί, όσα κι αν σκαρφιστούν ορισμένοι για να τον θέσουν εκτός μάχης».
Προαναγγέλει δε, ότι «εντός των επομενων ωρών θα παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία για την υπόθεση, που θα αποδεικνύουν περίτρανα για ακόμη μια φορά, ότι ο δήμαρχος της καρδιάς μας ήταν και παραμένει ένας ακέραιος και έντιμος άνθρωπος, ένα στολίδι για την τοπική αυτοδιοίκηση».
Στη διαμάχη έλαβε μέρος και ο γνωστός «περιηγητής» σε όλες τις δημοτικές κινήσεις (Μελισσίων),Λεωνίδας Λάζος μέσω Facebook ... επιτιθέμενος στο ιστολόγιο με εκφράσεις που προδίδουν το «πολιτικό ποιόν» που τον χαρακτηρίζει:

Λεωνίδας Λάζος : «Άλλα αντ' άλλα Μαντουμπάλα του nobile.gr το γάλα»!
«Γάτος γ@μουσε και Γάτος -τώρα- σκούζει ...
«Είμαι πολύ περίεργος να δω «τα αντράνταχτα στοιχεία» του κ. Στεργίου και δηλώνω πως «θα κάνω Δημοσίως χαρακίρι» εάν ο Αντιεισαγγελέας ΕΦΕΤΩΝ με «εντολή του'' από 5/1/2014 δεν παραπέμπει τον κ. Δήμαρχο για 5 κακουργήματα».

Ακολουθούν κι' άλλοι «σκελετοί» από τα ντουλάπια της Π. Πεντέλης για «τον Δήμαρχο της καρδιά σας».!
Ήδη «έρχεται το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της παράβασης καθήκοντος και απιστίας πρός την υπηρεσία κατ' εξακολούθηση» και μετά παίρνει σειρά η Εισαγγελέας του Οικονομικού Εγκλήματος κ. Ράϊκου για το ΤΑΠ και το Νερό του Αγ. Δημητρίου της Π. Πεντέλης ...».
Αυτά πρός το παρόν για «το στολίδι της τοπικής Αυτοδιοίκησης», Βοήθειά σας !!!
Οσο για «την ακεραιότητα και την εντιμότητα του κ. Στεργίου ήδη την περιγράφουν» μέσα στις αποφάσεις οι 2 Αντιεισαγγελείς των ΕΦΕΤΩΝ» και «το κουστούμι που θα του κόψουν» θα μας το πούν στα ακροατήρια «οι Δικαστικές Έδρες με τις λυπητερές τους»!!!

Προηγήθηκαν μεσω Twitter, από τον γνωστο σε όλους για το ήθος του, υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Γραφάκο τα παρακάτω Tweets:
Manolis Grafakos ‏@ManolisGrafakos  · 22 Φεβ 
Τόση ειναι η ανάγκη του συστήματος διαπλοκής να καλύψει το Στεργίου, όπου μετά τις δικαστικές εμπλοκές του, έρχεται σύσσωμο να τον στηρίξει.
Manolis Grafakos ‏@ManolisGrafakos  · 22 Φεβ 
Αλήθεια ποια συμφέροντα παίζονται στο Πεντελικό; Φωτοβολταϊκά, εκκλησιαστικη περιουσια, εργοστάσιο απορριμμάτων; Δεν θα τους περάσει.
Manolis Grafakos ‏@ManolisGrafakos  · 24 Φεβ 
Βρίσκομαι στο κόντρα channel. Σε λίγη ώρα ειμαι καλεσμένος στο αποκαλυπτικό δελτιο στις 7.50
                                

 ΑΠΟΡΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:
Ο ΒΙΚΤΩΡ ΡΕΣΤΗΣ είναι βασικός Μέτοχος στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ...
Στο «Ρέστειον Κέντρο Φιλοξενίας Ηλικιωμένων»(Εβραϊκής στην συντριπτική πλειοψηφία καταγωγής), Διευθυντής  είναι ένας στενότατος συγγενής μίας υποψηφίου  με το Συνδυασμό του Μ. Γραφάκου, στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ... Λέτε να μεσολάβησε για την δημοσίευση...
ΟΧΙ! Ειλικρινά δεν το πιστεύω...Απλά μία απορία μου εκφράζω γραπτώς!

=================================================== 
Aφαντη η σύλληψη(όταν έγινε), του ΜεγαλοΜετόχου τους Β. Ρέστη από την 1η σελίδα, τόσο από την πανθομολογούμενη για την αντικειμενικότητά της εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» της κατοχικής κυβέρνησης, αλλά το «ΒΗΜΑ» ... των αέναων Δωσιλόγων, βεβαίως-βεβαίως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου