Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: συγκέντρωση αύριο στην Ομόνοια & πορεία στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7:00  μ.μ. στην Ομόνοια
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, η διαδικασία της αξιολόγησης βρίσκεται σε εξέλιξη, μην μας ξεγελά το ότι οι δήμαρχοι σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε ο νόμος για την «αξιολόγηση» ζήτησαν να παγώσει προσωρινά η κυβέρνηση το σχετικό νόμο για να επανέλθει από Σεπτέμβρη, με τον ελιγμό αυτό  δίνουν χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση.
Σε εξέλιξη είναι και ο επανέλεγχος των ΙΔΑΧ.
Θεωρούμε ότι δεν είναι άλλη μια τυπική διαδικασία, αλλά στόχο έχει τη δημιουργία
νέων δεξαμενών διαθεσιμότητας & απολύσεων.                                                          
Υπάρχει ανάγκη να δοθεί συνολική απάντηση, ενάντια στις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις όσο και ενάντια στο νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στην πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης που με δικαστικές αποφάσεις επιδιώκει να βάλει στο γύψο τους λαϊκούς αγώνες,και να ποινικοποιήσει το δικαίωμα στην απεργία.
Για άλλη μια φορά η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ(ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - Μπαλασόπουλος) τα “δίπλωσε”. Μάζεψε τις κινητοποιήσεις για την αξιολόγηση.
Δεν μας προκαλεί εντύπωση η στάση της αυτή.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απευθύνει κάλεσμα ξεσηκωμού!  Καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους και την Περιφέρεια να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να μην υποκύψει κανένας.
Να βγάλουν συμπεράσματα, να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση του αγώνα, για να δοθεί αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση. Τη Δευτέρα 14 Ιούλη να γίνουν παντού, πολύμορφες δράσεις των σωματείων, συσκέψεις, Γενικές Συνελεύσεις, κλπ. ενάντια στην «αξιολόγηση» και τις απολύσεις, όσο και ενάντια στο νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στις δικαστικές αποφάσεις.
Τη Τρίτη 15 Ιούλη, καταληκτική ημερομηνία από την πλευρά της κυβέρνησης για τη συμπλήρωση των εντύπων «αξιολόγησης», περνούμε μαζικά μέρος στην συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Ένα δρόμο έχουμε - μια επιλογή.  Κίνημα ανασύνταξης για την ανατροπή.
Όλοι την Τρίτη 15 Ιούλη, στην συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια.

                                                              Η  Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου