Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

«Α.ΦΛΕΜΙΓΚ»:Μετά την Οστική Πυκνότητα, θέλουν να κλείσουν & το Ενδοσκοπικό Εργαστήριο!

Κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει, ξεδιπλώνεται το σχέδιο κλεισίματος του Νοσοκομείου. Τελευταία εξέλιξη, η πληροφορία που έφτασε στ' αυτιά μας πως ζητήθηκε να μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο, το ένα από τα δύο , όλα κι' όλα, ενδοσκόπια που διαθέτει το Νοσοκομείο.
Με αυτά τα ενδοσκόπια, λειτουργεί πλήρως το εργαστήριο και εξυπηρετούνται εκατοντάδες κόσμου, από άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που συγκεντρώνει την προτίμηση του κόσμου, καθώς γνωρίζουν όλοι, τουλάχιστον στα Βόρεια (και όχι μόνο). Θεωρούμε πως η δικαιολογία της μεταφοράς στο Σισμανόγλειο, όπως και αν προβάλλεται είναι εκ' του πονηρού, πρόκειται για το γνωστό σχέδιο Διοίκησης και Υπουργείου να κλείσουν , δια της κατάρρευσης το ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ.
Ποιά ανάγκη άλλωστε επιβάλλει το ουσιαστικό κλείσιμο του ενδοσκοπικού εργαστηρίου τη στιγμή που στο γειτονικό Σισμανόγλειο υπάρχουν, αν αληθεύουν οι πληροφορίες μας, 19 χαλασμένα! ενδοσκόπια και έγκριση προμήθειας εκατοντάδων χιλιάδων για αγορά ενός ακόμα καινούργιου;
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
►ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
►ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ
Ταυτόχρονα είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια αρπαγής του μηχανήματος οστικής πυκνότητας. Προσπάθησαν επί δύο φορές να το πάρουν και δεν τα κατάφεραν. Τους καλούμε να μην το επιχειρήσουν ξανά. Καλούμε ταυτόχρονα τουσ εργαζόμενουσ και το λαό της περιοχής να είναι έτοιμοσ να διαφυλάξη την περιουσία και τη λειτουργία του Νοσοκομείου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου