Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Ο «κατ΄ οίκον περιορισμός στην Πεντέλη», του ΧρυσΑυγίτη Βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου!

«Ύποπτο σκηνικό» που δημιουργεί μια σειρά από ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ισχυρίζεται ότι κατέγραψε χθες το απόγευμα στο σπίτι του βουλευτή Ευβοίας της Χ.Α, Νίκου Μίχου, στην Πεντέλη, το ιστολόγιο www.makeleio.gr του Στέφανου Χίου
Κατά το ιστολόγιο «ούτε κατ’ όικον περιορισμός υπάρχει ούτε η στοιχειώδης φύλαξη μέχρι την έκδοση της δικαστικής απόφασης από το Συμβούλιο Εφετών», για τον βουλευτή που είναι κατηγορούμενος σε συμπληρωματική απολογία για παράνομη κατοχή όπλων(ένα συλλεκτικό όπλο του πατέρα του και μια κυνηγετική καραμπίνα, κατά τους ισχυρισμούς του τα οποία κατείχε για την προσωπική του προστασία αφού το όνομα του αναφέρεται σε προκηρύξεις αντάρτικου πόλεων).
Σύμφωνα με  δηλώσεις του Νίκου Μίχου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ένα πολύ περίεργο παιχνίδι παίζεται από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές εις βάρος του με κακόβουλο σκοπό:
«Είτε δεν με φυλάνε γιατί με παροτρύνουν να το σκάσω είτε με στοχοποιούν και με αφήνουν απροστάτευτο»
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μίχος έχει καταγγείλει εδώ και ενάμιση μήνα ότι του έγινε περίεργο«πέσιμο» έξω από το σπίτι του από δύο επιβάτες άγνωστης μηχανής...
Δείτε τι  είπε   ο βουλευτής στο www.makeleio.gr
                                
                                    
Σε τούτο το «ανήλιαγο» παλιόσπιτο στην Παλαιά Πεντέλη, ο «κατ΄ οίκον περιορισμός», του ΧρυσΑυγίτη Βουλευτή Ευβοίας Νίκου Μίχου!
Για να του κάνουν μάλιστα «πόλεμο Νεύρων», έχουν επιστρατεύσει όλα τα πουλιά του Πεντελικού, μπεκάτσες, τσαλαπετεινούς, αηδόνια, κοτσύφια & τρυγόνια... πούλεγε & τραγουδούσε κάποτε ο Νιόνος!!!
                                
ΥΓ: Οπως διαπιστώνετε φίλοι αναγνώστες, στην Πεντέλη διαμένουν όλα τα αρωματικά πολιτικά «φυτά»!!! Από τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης των Δωσιλόγων Σαμαρά - Βενιζέλου,  κ. Τάκη Μπαλτάκο & τον σύντροφο της νέας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, Γ. Μπενίση έως τον «τρελλόνερον» εξ Ευβοίας Φασισμόν  του Ν. Μίχου...
Θα θρηνούν τα θερινα μαγαζιά του Καράβου στο Αλιβέριον ... «χωρίς την προστασία» του υπό προστασίαν Βουλευτή, όπως διαδίδουν οι κακές γλώσσες!!!
Χάνομαι χωρίς ελπίδα, μέρα νύχτα στην Χαλκίδα
στο δικό τους το περίπου & στα Φασιστικά Ρεύματα του Ευρίπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου