Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Σταματάει η λειτουργία του «Παρατηρητηρίου Πεντέλης»!!!

Μπορούν όσοι θέλουν, να επισκέπτονται πλέον το «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»
paratiritirio-amarousiou.blogspot.com
===============================================================
«Καλή ΠΑΤΡΙΔΑ» πολίτες των Μελισσίων, της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης!!! 
Eπέστρεψα!!! Είμαι στην πόλη εδώ & 9 ημέρες, αλλά δεν βρίσκω πλέον την δύναμη και πολύ περισσότερο την διάθεση να συνεχίσω να υπάρχω μέσα από αυτό το ιστολόγιο, που αισίως διανύει τον 5ο χρόνο λειτουργίας του, παλεύοντας με  «Θεούς & Δαίμονες» της πολιτικής & επιχειρηματικής τάξης των 3 πόλεων που συνθέτουν τον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης Μελισσίων.
Η οικονομική ανέχεια με είχε «γονατίσει» προ αρκετών μηνών, αλλά πάντα εύρισκα την δύναμη, το κουράγιο να συνεχίζω, λαμβάνοντας «οξυγόνο» από εσάς τους πολυπληθείς αναγνώστες & αναγνώστριες, που αναγνωρίσατε σε μεγάλο βαθμό, πως ότι γράφαμε και όποια άποψη διατυπώναμε, το κάναμε χωρίς κακή πρόθεση & εμπάθειες προς καμμία πλευρά.
Η ανεξήγητα μεγάλη ανταπόκριση που ετύγχανε η αντικειμενική & ανιδιοτελής παρουσίαση των γεγονότων από το δικό μας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ, το «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», στο μέτρο πάντοτε των ελάχιστων δυνατοτήτων που μπορεί να έχει στη φαρέτρα του ένας άνεργος δημοσιογράφος, πότιζε» την επιμονή μας να συνεισφέρουμε στην ενημέρωση των πολιτών.
Όλα όσα προείπα τα γνώριζε ο φίλος μου ο Τάσος Καρατζής!!!
Ήταν ο τελευταίος ΑΝΘΡΩΠΟΣ που είδα πριν αναχωρήσω για το χωριό της συζύγου μου, όπου για κάποιους ιδιαίτερους λόγους, έπρεπε να παραμείνω για 1,5 μήνα. Συνομιλήσαμε επί δύο & πλέον ώρες(από ένα σημείο και μετά ήταν παρών και ο κ. Τσιμπρικίδης), λές & έπρεπε να τα εξαντλήσουμε όλα σε εκείνη τη συνάντηση!!!
Του είχα εκθέσει τους έντονους προβληματισμούς μου για την συνέχιση ή μη λειτουργίας του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ...
Ηταν κάθετα αντίθετος!!!
Τα μόνα αντικειμενικά ιστολόγια μου είπε, είναι το «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» και το «ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ»... Πήγαινε μου είπε να ξεκουραστείς, να καθαρίσει το μυαλό σου, βάλε τα πράγματα σε μία λογική σειρά & εξάντλησε όλες τις πιθανότητες, ούτως ώστε να υπάρχει το ιστολόγιο, γιατί αυτά που έρχονται από Σεπτέμβριο για τις τρεις πόλεις του Δήμου μας, θα είναι και συνταρακτικά και τρομακτικά!!!
Μου ανέλυσε τα πιο σημαντικά εξ αυτών ... Με προβλημάτισε εντονότατα!!!
Την δανείστηκα από το επίσημο
 site της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Στην Εύβοια όπου ήμουν όλο αυτό το διάστημα, είχα απεριόριστο ελεύθερο χρόνο κι έβαλα τις σκέψεις μου σε μία σειρά. Αδημονούσα να διατυπώσω τις απόψεις μου στον Τάσο.Επέστρεψα το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Αυγούστου. Αφού έκανα τις απαραίτητες δουλειές για το σπίτι, το απόγευμα(λίγο μετά τις 6:00 μ.μ.), άνοιξα τον υπολογιστή, μπήκα στο «Παρατηρητήριο Πεντέλης», όπου το εκπαιδευμένο μάτι μου επικέντρωσε σε δύο ανακοινώσεις των Συνδυασμών «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» & «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»...
Αυτό που πρόλαβα να διαβάσω μου έκοψε» κυριολεκτικά τα πόδια! Δεν είχα την δύναμη να διαβάσω τις ανακοινώσεις, να μάθω τι και πως, επί τρεις ολόκληρες ημερες!!!
Ουτε τώρα έχω συνέλθει!
Ο Τάσος εφυγε χωρίς τον δικό μου αποχαιρετισμό...

Την έλαβα από το επίσημο
 site του Δήμου Πεντέλης
Καιρός λοιπόν να σας αποχαιρετήσουμε κι εμείς ως «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ»...

Εν ευθέτω, βέβαια, χρόνω...
ΟΜΩΣ θα σας επισκεπτόμαστε ή καλύτερα να μας επισκέπτεστε που και που, γιατί θα είμαστε παρόντες, όταν ο «εξαγορασμένος» τοπικός Τύπος συνειδητά θα βρίσκεται «ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ», για να μην αντιλαμβάνεστε τι γίνεται ή να μην γνωρίζετε τι σας περιμένει και πότε!!!
Θα προηγηθεί μία αποτίμηση για τα όσα περίεργα & αφύσικα συνέβησαν στις πρόσφατες εκλογές, που δημιουγούν τις προϋποθέσεις να βιώσει ο λαός καταστάσεις που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα μπορούσε να διανοηθεί!!!
Για να γνωρίζουν οι πολίτες και να προσέχουν...
Αν και το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε περίτρανα ότι απώλεσε το ένστικτό του, παραμέρισε τους όποιους Ηθικούς Κώδικες διέπονταν κάποτε κι ενέδωσε με τις πράξεις, τις παραλλείψεις ή τους οικονομικούς εκβιασμούς που δέχτηκε σε καιρό οικονομικής κρίσης & Εθνικής υποτέλειας, σε ένα ανεκδιήγητο Στρατοκρατικό μοντέλο Διοίκησης του Δήμου, όπου συνυπάρχουν, μπερδεύονται & επωάζονται πολλά αυγά:
Π.χ. το αυγό του φιδιού της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», το οποίο σε αγαστή συνεργασία με αριστερα  «Φίδια εν Δράσει», Νεοφιλελεύθερους Σημιτικούς Εθνικοσοσια«ληστές» & πρωτίστως Σαμαρο Μπαλτακικούς ψευδοΝεοΔημοκράτες, δημιουργούν - συνεργαζόμενοι αδιάκοπα, υπό τις ευλογίες της επισήμου Εκκλησίας, τέτοιες πολιτικές κλιματικές συνθήκες αντιδημοκρατικού καύσωνα, που για να μην πάθουμε ασφυξία, θα χρειαστούμε πολλά ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ, που λέει και η διαφήμιση...

Εάν μάλιστα ο «καβαλάρης του σκότους» Δημητρης Καψάλης - Στεργίου εκλεγεί και πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής(ΠΕΔΑ), ζήτω που σωθήκαμε!!!
Γιατί όσο ο ΟΦΙΣ θα γιγαντώνεται, τόσο ο κρίνος της Δημοκρατίας θα αποκτά οσμή που θα προσελκύει τους ανθρωπόμορφους λαίμαργους πολιτικούς Γύπες, που για να κορεστεί η εξουσιαστική τους πείνα, δεν θα αρκείται στο ζωντανό αίμα που «πίνουν» για πρωινό, αλλά θα αναζητούν πτώματα ανθρώπων ή ιδέες που θα υπερασπίζονται την Δημοκρατία, την Ελευθερία και την Πατρίδα!!!
«Καλή ΠΑΤΡΙΔΑ» πολίτες των Μελισσίων, της Πεντέλης και της Νέας Πεντέλης!!!

           

 AΛΛΟΙΩΣ  ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ &  AΛΛΟΙΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
Περίτρανη απόδειξη του Ηθους που διέπει τον ΕΝΑ, τον Μοναδικό, τον ευαίσθητο, τον Γνήσιο, τον Τίμιο,
  τον Αληθινό,  τον Αγωνιστή, τον Μαχητή, τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ Δήμαρχο Δημήτρη Καψάλη - Στεργίου:
ΕΔΩ ο  Τουρκοφάγος Στρατάρχης υποβάλει τον Τούρκο Πρέσβυ στo απρεπές
(διπλωματικά) Μαρτύριο όχι μόνο να φυτέψει ένα δέντρο στο Πεντελικό
αλλά  & να υπογραψει(δήλωση μετανοίας;).Είχε προηγηθεί μήνυσή του 3 μήνες νωρίτερα
 εναντίον του πρώην πρωθ.της Τουρκίας Μ. Γιλμάζ, ο οποίος παραμονή
των Χριστουγέννων (24/12/2011) σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Birgun»,
δηλωνε προκλητικά ότι  μυστικά κονδύλια χρησιμοποιήθηκαν από το Τουρκικό κράτος
για τον εμπρησμό Ελληνικών δασών, κατά την περίοδο 1995-1997!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Αλήθεια θα μας ενημερώσει το Στρατιωτικό Γραφείο Τύπου του Δήμου Πεντέλης που βρίσκεται η μήνυση,
 και τι απέγιναν τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για να κινηθεί η όλη διαδικασία;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ωστόσο ότι ο κ Παλαιοδήμος που είχε θέσει και σχετικό ερώτημα,
ως ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ πλέον με την ευαισθησία που τον διακρίνει ως εκπαιδευτικού,
θα μας ενημερώσει & θα μας διαπαιδαγωγήσει ... περί του Ηθους των Δημάρχων!
Προς χάριν της αληθείας βεβαίως - βεβαίως!!!

                             Για τους «Ταλιμπάν» του «ΚΑΨΑΛΗστάν»:
Μην Χαιρόσαστε. Προτιμώ το πτώμα μου να γίνει τροφή σε αληθινούς Γύπες, κι έχουμε αρκετούς από δαύτους ακόμη στην πατρίδα μου τον ΕΒΡΟ & συγκεκριμένα στη Δαδιά!!!
ΔΕΝ θα σας κάνω τη χάρη να με γευματίσετε, γιατί είμαι οπαδός της Φυσικής ... Ανακύκλωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου